Frequently asked questions

FAQ Algemeen

Hoe meld ik mij aan voor een e-learing training?

Je kunt je aanmelden via de knop ‘aanmelden’ op de pagina van de training die je wilt volgen. Daar vul je je gegevens in en kiest voor een betaalmethode (iDeal). Klik op de button ‘Bestelling plaatsen’, voer de betaling uit en je ontvangt via de mail jouw persoonlijke inloggegevens.

Wat kost een training?

Elke training in de online Academy van Room to Grow kost € 95,- btw-vrij. Onze trainingen zijn erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en dus vrijgesteld van btw.

Kan ik me aanmelden via mijn organisatie?

De e-learning trainingen uit onze Academy zijn opgenomen in de opleidingsportals van ABN AMRO (MyLearning), KPN (KPN Academy), KLM en Rabobank. Door je via een van deze opleidingsportals aan te melden, kun je je persoonlijke opleidingsbudget gebruiken.

Wanneer kan ik starten?

Na aanmelden kun je gelijk starten zodra je betaling door ons is ontvangen. Je ontvangt een mail met de inloggegevens die je toegang geven tot de Academy en de door jou gekozen training(en).

Hoe is een e-learing training opgebouwd?

Elke training is opgezet als e-learning om zelfstandig te volgen en bestaat uit meerdere modules met korte video’s en een handig werkboek dat afgeladen is met praktische tips om direct in de praktijk te brengen. Je voortgang wordt bijgehouden en je ziet ook hoe lang je nog toegang hebt. Na afloop ontvang je een certificaat. Als bewijs voor je leidinggevende of gewoon voor jezelf, om aan de muur te hangen.

Hoe weet ik of de training inhoudelijk interessant voor mij is?

Op de Academy informatie pagina’s staan alle trainingen met een duidelijke uitleg bij elke training. Onderaan de pagina lees je ook reviews en specifieke punten waarom de betreffende training geschikt is voor jou.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met een training?

Dat verschilt per training. Elke training bestaat uit een aantal modules met bijbehorende video’s en oefeningen die je doet met behulp van het werkboek. We hebben de video’s per module bewust kort gehouden, van zo’n 2 tot 15 minuten.

Hoeveel trainingen kan ik volgen?

Zoveel als je wilt. Je betaalt per training en hebt dan 6 maanden toegang en tijd om de modules te volgen. Je kunt dus meerdere trainingen tegelijk volgen, al adviseren we je om je te concentreren op één of maximaal twee trainingen tegelijk.

Hoe lang heb ik toegang tot een training?

Beperkte toegang zorgt voor scherpte en actie, vandaar dat je 6 maanden toegang krijgt tot een training. Je voortgang wordt bijgehouden en je ziet ook hoe lang je nog toegang hebt.

Ontvang ik een certificaat na afloop van de training?

Het certificaat wordt bij elke training die je volgt automatisch gegenereerd. Als je alle modules hebt afgerond, kun je je certificaat downloaden als PDF.

FAQ Technische vragen

Het lukt niet om in te loggen.

Ben je je inloggegevens vergeten of krijg je een melding dat het wachtwoord onjuist is? Stel dan een nieuw wachtwoord in. Heb je andere problemen? Neem dan contact op met ons via info@roomtogrow.nl.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Via de inlogpagina kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Vul het mailadres in waarmee je je eerder hebt ingeschreven.

Zit je vraag er niet bij?

Stel je vraag dan via het contactformulier of stuur een mail naar info@roomtogrow.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

    Stuur een bericht

    Heb je een vraag?